Engangsbetræk til hovedstøtten

Af hygiejniske årsager benytter jeg, til hver kunde, rigtige bløde og kraftige engangsbetræk til hovedstøtten.


Engangslagner til massagebriksen

Ved hver massage benytter jeg super bløde og lækre engangslagner, der er meget stærke og kan holde til lidt af hvert. Hvilket også er meget mere hygiejnisk for dig som kunde. Desuden sparer det dit besvær med at huske på at medbringe egen lagen eller håndklæde hver gang. 

Salve - neutral

Til den fysiurgisk sportsmassage kan jeg benytte en salve, der er friktionsnedsættende samt neutral.

Friktion er en kraft hvor musklerne trækker i modsat retning end det legemet bevæger sig i, hvilket hæmmer bevægelsen. Ved hjælp af massagen og salven kan dette minimeres eller helt fjernes.

 

Salve med Japansk pebermynteolie

Til den fysiurgisk sportsmassage kan jeg også benytte en salve, der er friktionsnedsættende samt med Japansk pebermynteolie.

Friktion er en kraft hvor musklerne trækker i modsat retning end det legemet bevæger sig i, hvilket hæmmer bevægelsen. Ved hjælp af massagen og salven kan dette minimeres eller helt fjernes.

Den Japansk pebermynteolie har både en varmende og kølende virkning på huden. 

Muskel balsam

Har du rigtige ømme muskler, benytter jeg en muskel balsam, som giver en let varmeeffekt i tiden efter massagen samt ro i musklerne. 

 

 

Olier

Jeg arbejder også med 100% æteriske olier som er planteolier uden tilsætning af andre stoffer. Æteriske olier findes i mange lægeplanter, i frugtskaller, i barken på bestemte træsorter og i visse blomster. Hver har deres virkning.

Appelsinolie: Virker opfriskende, antiseptisk og stimulerer blodcirkulationen.

Citrongræsolie: Virker opstrammende og styrker hudvævet. Virker tillige inflammationshæmmende.

Lavendelolie: Lavendelolie har en antiseptisk, talgregulerende, beroligende og cellefornyende virkning.

Vildroseolie: Virker cellefornyende.

Vaniljeolie: Er kendt for at være et elskovsmiddel, et beroligende middel, feber reduktionsgear og har en anti-depressiv virkning.