Happy Moves

Happy Moves er for dig der vil have masser af motion og sved på panden, en træning af kroppen der betyder rytmer, hofter og masser dansestilarter. 
Det handler ikke om hvad du kan. Det handler om hvad den fantastiske energi dansen giver dig, det handler om at få brugt sin krop på en måde, som er sjov. 
Det handler om at grine og mærke.
Stemningen er afslappet og uhøjtidelig og så skal vi skråle med på alle de skønne sange vi danser til.
Sammen skaber vi et rum, for alle der har lyst til at danse, træne, grine og have det sjovt. 

Vil du med?
Kærligst Channette


Hvorfor danse?
Udover at du bliver glad i låget af at danse, så er der 5 grunde til hvorfor dans også kan være godt, givtigt og gavnligt for at bringe krop og sind i balance.

  • Når du bevæger din krop, begynder din hjerne at frigive endorfiner. Endorfiner er kroppens eget morfin. Endorfin frigives fra vores hjerne og rygmarv, og findes altid i vores krop, men bevægelse sætter produktionen i vejret.

  • At danse gør dig mere selvsikker. Når du danser, mister du langsomt, men sikkert alle de hæmninger, barriere og skjold, som kan holde dig tilbage. Du får selvtillid i kroppen og i dine bevægelser. Med rytmer og god musik bliver du fanget ind i oplevelsen, og det er en af de mest effektive måder til at holde op med at være selvkritisk på. Dans fremkalder også en følelse af frihed, fordi vi kan miste den kontrol, som kan hæmme os mentalt i vores hverdag.

  • Det er bevist, at mange former for konditionstræning hjælper mod depression. Dette gælder også for dans. Som dine bevægelser udvikler sig igennem dansen, tilpasser din krops sig og ændre en depressiv mentalitet ind til et mere afslappet og positivt mindset.
    Kender du den fornemmelse af at have det fantastisk – den feel-good følelse efter at have danset, grinet, haft det godt og været sammen med andre glade mennesker? Den følelse vokser og vokser jo mere du danser.

  • Dans kan give os en øget kropsbevisthed. Den ene bevægelse føre til den næste, og kan bruges som en indgang til at føle bevægelserne med hele kroppen. Ikke bare gøre bevægelserne, men føle hvor bevægelserne sker, om det er en tung eller let bevægelse etc.
    Når du bevæger dig rundt i rummet og er engageret med dit sind til musikken og de forskellige trin, bliver alle dine sanser styrket. Du vender dit fokus ind i dig selv og opnår en større følelse af både fysisk og psykisk tilstedeværelse.

  • Vores kreativitet bliver styrket igennem dans. Rytmer og musik udløser alle former for inspiration, og det booster vores evne til at tænke kreativt og udforske. Kreativitet er en muskel, som sjældent bliver trænet ved almindelige former for motion, men igennem dans bliver også kreativitetsmusken stimuleret.

Tilmelding

Du er meget velkommen til at prøve en dansetime sammen med os. 
Det er helt gratis og ganske uforpligtende.
Men kontakt mig gerne lige på forhånd, så du er sikker på holdet kører den pågældende dag. 

Mail:                  caprii.copenhagen@gmail.com
Messenger:     Caprii - Soul & Body movement
Mobil:                21267973

 

Priser

Priser på HOLDUNDERVISNING

Gratis prøvetime.

Medlemskort: 
Måndskort med dans 4 x om måneden: 150kr.
Periodekort August-December: 500kr                                
Periodekort Januar-Juni: 750kr

Månedskort med dans 8 x om måneden: 250kr
Periodekort August-December: 800kr                                
Periodekort Januar-Juni: 1250kr

Tilkøb af klip: 50kr

Undervisning: 
60 min.

Stemningsvideo

Se flere videoer på FB siden: Caprii - Soul & Body movement.